Mega Spandoeken / Spansystemen

 

Met een spandoek kunt u uitstekend uw reclameboodschap uitdragen. Reclame voor uw organisatie maakt u heel eenvoudig op iedere plek met een mega spandoek, welke u binnen en buiten kunt gebruiken. Laat een spandoek vervaardigen met een pakkende tekst of aansprekende slogan en u zult de aandacht trekken van vele voorbijgangers.

Leverbaar in ieder formaat

Met behulp van een spandoek brengt u altijd leesbaar en op eenvoudige wijze de gewenste boodschap over aan uw doelgroep. Het spandoek wordt vooral veelal gebruikt bij tijdelijke aanbiedingen en acties en zijn door URGENT Belettering leverbaar in ieder formaat. Wij maken het door u gewenste spandoek in de door u gewenste kleur en produceren het spandoek met het door u gekozen materiaal.

Spansystemen

De spansystemen van URGENT Belettering zijn van zeer goede kwaliteit en bieden u het gemak dat u nodig heeft. Bovendien zijn de spansystemen eenvoudig te plaatsen en te verstellen. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over het assortiment spansystemen dat wij u kunnen bieden.